Sådan konfigureres opdateringssøgetilstanden

Hvis du vil konfigurere opdateringssøgetilstanden for installerede programmer:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på Knappen Indstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Dette åbner vinduet Indstillinger.

3. Vælg afsnittet Indstillinger for ydeevne.
  4. Klik på knappen App Updater.

Dette åbner vinduet Indstillinger for App Updater.

5. I afsnittet Opdatering kan du markere afkrydsningsfeltet Aktivér søgning for programopdateringer.
  6. Klik på linket til Konfigurer søgetilstanden for opdateringer for at åbne Søgetilstand for opdateringer.
  7. På rullelisten Søg efter opdateringer skal du vælge en af følgende indstillinger:
    • Automatisk. Hvis du vælger denne indstilling, kører Kaspersky-programmet en søgning på programopdateringer mindst en gang hver 24. time i overensstemmelse med programmets interne indstillinger.
    • Hver dag / Hver uge / Hver måned. Hvis du vælger en af disse indstillinger, søger Kaspersky-programmet efter opdateringer, baseret på din definerede tidsplan, frem til det præcise minut. Når en af disse muligheder er valgt, er listen Udskyd kørsel efter programstart i N minutter, tilgængelig.

Følgende muligheder for Søg efter opdateringer drop-down listen er ikke længere tilgængelige og vil blive erstattet af Automatisk efter opdateringen: Manuelt, Pr. minut, Pr. time, I tide, Ved opstart, og Efter opdatering.

8. Markér afkrydsningsfeltet Søg efter opdateringer dagen efter, hvis computeren er slukket for at starte en søgning, når computeren tændes, efter at en planlagt søgning ikke blev udført. Hvis afkrydsningsfeltet ikke er markeret, starter programmet kun søgningen efter opdateringer på det planlagte tidspunkt, mens computeren er tændt.
  9. For at gemme indstillingerne skal du klikke på knappen Gem.